Sporten

Bij Bodystyle Health & Fitness bieden we een divers aanbod sporten aan, van Fitness, personal training tot thaiboksen.

Fitness

Fitness is een manier van trainen gericht op het verbeteren van de lichamelijke fitheid, die bestaat uit o.a. :

Het stuk fitness, waar men in de volksmond op doelt is het werken met gewichten, zowel los of aan toestellen, waarbij men doelgericht per spiergroep te werk gaat. Hierbij kan men ook denken aan werken met fitnessballen, matjes etc. Als men het heeft over cardiovasculaire training (ook wel cardio genoemd) dan doelt men daarmee op oefeningen in de categorie ; roeien, fietsen, spinning, hardlopen, crosstraining etc. Op basis van je lichamelijke gesteldheid, je beperkingen en je doelen wordt bij fitness een persoonlijk trainingsprogramma gebruikt. Zo wordt ervoor gezorgd dat iedereen, ongeacht leeftijd en achtergrond, lekker kan sporten.

Personal training

Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Personal training is met een trainer toewerken naar een verandering in de levensstijl door middel van training en voeding. Een andere leefstijl wordt bereikt door middel van persoonlijke doelstellingen zoals afvallen, spieropbouw, minder blessuregevoeligheid of een verbeterde conditie.

Ben je een starter of heb een bepaald doel waar je serieus mee aan de slag wilt, dan heb je bij ons de optie een met een personal trainer aan de slag te gaan. Er wordt door jou samen met de personal trainer een plan uitgestippeld om je doel binnen korte tijd te bereiken. We houden rekening met je doel, de intensiteit waarmee je kan trainen en de trainingen die je leuk vind.

Groepslessen

Bij Bodystyle Fitness & Health bieden we diverse groepslessen aan

Bodytraining

De Body Training is een ideale les voor mensen die net starten met fitness en mensen die hun hele lichaam willen onderhouden. Een les van een uur waarbij 30 minuten aan de lichamelijke conditie wordt gewerkt en 30 minuten worden er spierversterkende oefeningen gedaan. De les combineert aerobic passen met grondoefeningen.

Oefeningen op de fitnessapparaten onder begeleiding van een instructeur. Het hele lichaam wordt getraind, alle oefening worden gedaan op de fitnessapparaten. Deze groepsles is ideaal voor mensen die net gestart zijn met fitness en voor wie het sociale aspect ook heel belangrijk is. Er wordt nagepraat onder het genot van een kop koffie of thee.

De Killer Body Workout is een heavy les en ideaal om je lichaam “strak” te krijgen. De les is intensief, er wordt gebruikt gemaakt van eigen lichaamsgewicht, barbells en veel oefeningen op de vloer. De benen, billen en Core staan centraal. Door de opzwepende muziek en de aansporende instructeur is dit een les waarbij je resultaten gaat behalen en zien.

Wil je een full body workout op muziek, kom dan naar de Body Power. In deze groepsles wordt gewerkt met barbells (stangen). Het hele lichaam wordt getraind op het tempo van de muziek. De instructeur of instructrice zal je de hele les opzwepen en letten op houding en techniek. Na een uur weet je zeker dat je alles gegeven hebt!

Wil je aan je houding werken met meer stabiliteit in je Core, start dan met onze Pilates. De Pilatesles neemt je mee door een aantal oefeningen en houdingen waarbij je onderrug, je buik en het bekken centraal staan. Daarnaast wordt er bij iedere oefeningen aandacht besteed aan de ademhaling. Je versterkt je spieren en het resultaat zijn vertevigde spieren en een sterke core.

Bedrijfsfitness bij Bodystyle

Bedrijfsfitness

BodyStyle HealthCentre’s zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Studenten

Als student aan de slag bij BodyStyle? Geen probleem! We hebben speciale prijzen voor jou als student. Als student kun je bij ons terecht voor onder andere:

We zijn gelegen op slechts 5 minuten afstand (met de fiets) van de Fontys International Campus. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Informeer naar de mogelijkheden!

Studenten sporten bij Bodystyle

Brazilian Jiu-Jitsu

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) is een vechtsport die zijn oorsprong vindt in Brazilië en zich voornamelijk richt op grappling, een vorm van worstelen. De essentie van BJJ ligt in het beheersen en controleren van een tegenstander op de grond, voornamelijk door middel van submissions, oftewel overgavetechnieken

Thaiboksen

Thaiboksen wordt in Thailand al een eeuw beoefend. Thaiboksen is een oude gevechtssport die over de gehele wereld wordt beoefend, maar het Thaiboksen is toch in Thailand het populairst. De moderne thaibokser beheerst nog steeds een breed scala aan zeer effectieve technieken die zijn gelijke in de sport wereld niet kent.

De technieken bestaan uit aanvalstechnieken waarbij de vuisten, ellebogen, knieën en de benen als wapen ingezet worden. In veel kick- en thaiboksstijlen is de low kick tegenwoordig ook niet meer weg te denken en misschien wel het meest effectieve wapen dat een vechter in kan zetten. Menig groot vechter heeft zijn wedstrijd moeten beëindigen na het incasseren van een low kick.

Onze lessen worden gegevens in verschillende groepen, je kunt aan onze trainer(s) vragen bij welke groep(en) je kunt starten.

Tevens verkopen wij tegen een zeer laag tarief de nodige vechtsportartikelen.

Aan de slag bij Bodystyle?

Neem dan nu contact met ons op om je aan te melden of vraag een gratis proefles aan van 30 minuten met een van onze gecertificeerde personal trainers!

nl_NLDutch

Heeft u vragen, wilt u graag meer informatie of wilt u een proefles aanvragen? Neem dan contact met ons op!