logoz500x4003

Urban Dance

Wie is Urban Dance Studio?

De Urban Dance Studio is een dansschool in Venlo die jongeren de mogelijkheid biedt om op een laagdrempelige manier professionele en structurele danslessen te volgen. De lessen zijn gevarieerd en energiek. Having fun staat bij ons hoog in het vaandel! Bij de Urban Dance Studio worden lessen met verschillende dansvormen uit de HipHop en Urban scène aangeboden. De lessen bestaan onder andere uit HipHop, Streetdance, OldSkool, Dancehall, Raggamuffin, HipHop Lyrical, Lockin', Breakdance, StreetFunk, NewStyle, HipHop Contemporary, House en nieuwe dansinvloeden uit de Urban scène.
Eigenaresse, choreograaf en danslerares Aletta Smit zorgt ervoor dat alle lessen zeer gevarieerd zijn en dat alle nieuwste Urban Dance stijlen aan bod komen. Er zijn verschillende lessen met uiteenlopende dansstijlen die gegeven worden door enthousiaste en gedreven docenten.

Ieder jaar organiseert de Urban Dance Studio een grote theatervoorstelling genaamd de Urban Dance Night. Verder zijn er door het jaar heen ook nog verschillende activiteiten, optredens en wedstrijden.

Vanaf het nieuwe lesjaar dat op maandag 25 augustus van start zal gaan zullen wij ook een aantal nieuwe danslessen introduceren. Zo zullen we een nieuwe Boys Only HipHop class voor jongens vanaf 7 jaar starten, een Poppin' Class welke gegeven zal worden door Francisco en vanaf januari zal er een Dancehall/Reaggaeton Class starten. Kom gratis en geheel vrijblijvend een proefles volgen!!

Voor het verzorgen van workshops bent u bij de Urban Dance Studio aan het goede adres. Voor het ontvangen van een persoonlijke offerte kunt u mailen of bellen.Voor het huren van de danszaal op reguliere basis of voor een speciale gelegenheid, kunt u ook contact met ons opnemen.

Dansen is een passie, een manier om je gevoelens te uiten en jezelf te kunnen zijn.

Urban Dance is A Lifestyle!!

Intro Urban dance night.

Docenten clip 2012.

Fotoshoot docenten 2012.

Urban dance night einddans 2012.

Telekids danswedstrijd keet!

Breakfest Landgraaf 2012.

Officiële promotie-filmpje Urban Dance Studio/Urban Dance Night 2013.

Correspondentieadres: Fort Sint Michielstraat 1A, 5922 XC Venlo.
Bezoekadres: Tegelseweg 59, 5912 BB Venlo Nederland.
E-mail: urbandancestudio_aletta@live.nl
Mobiel: +31-6-47234430
Website: www.urbandancestudio.nl

pexels-photo-342520
lights-party-dancing-music