Opleidingen

Combineer nú je abonnement met een gratis leefstijlopleiding en
ontvang tot 4 maanden gratis toegang tot onze club.

Beste lid,

Heb je interesse om naast het sporten in onze club óók meer specifieke kennis op te doen over
het menselijk lichaam, training en beweging zodat je nóg beter je doelen kunt behalen?
Of om zo gezond mogelijk te leven en mogelijk een opstap te maken naar een professionele carrière binnen de fitness- of gezondheidsbranche?

Dan hebben we goed nieuws!
Je hebt nú de mogelijkheid om via onze samenwerking met benVitaal gratis één van onderstaande online opleidingen te volgen zodat je nóg gerichter met je doelen bezig kunt zijn. Je kunt hiervoor op 1 mei a.s. de STAP subsidie aanvragen en wij helpen jou hierbij.

Basis Leefstijlcoach

Basis Leefstijlcoach (twv 1.000,-)
Basiskennis en vaardigheden leefstijl coaching. Hiermee bereik je beter je gezondheidsdoelen en leer je jezelf en anderen te coachen op leefstijl. Deze opleiding is ook een uitstekende opstap voor de BLCN erkende post HBO opleiding leefstijlcoach.

Assistent Fitnesstrainer & Beweegcoach

Assistent Fitnesstrainer & Beweegcoach (twv 1.000,-)
Basiskennis en vaardigheden o.a. over het menselijk lichaam, training en beweging. Hiermee bereik je beter je trainingsdoelen en kun je jezelf en anderen helpen om gerichter te trainen. Deze opleiding is een goede opstap naar het branchediploma Fitnesstrainer A en daarmee, zelfs naar een mogelijke carrière in de fitnessbranche.

Om kans te maken op de STAP subsidie en hierdoor helemaal gratis één van onze opleidingen te volgen klik dan vóór 1 mei op deze LINK en schrijf je in (houd je BSN nummer bij de hand).

Zodra je inschrijving definitief is en de STAP subsidie is toegekend kun je gratis deelnemen aan de opleiding van je keuze. Wij zullen je dan direct hierover informeren zodat je snel kunt starten. Bovendien ontvang je van ons ook nog eens tot 4 maanden gratis toegang tot de club (tot een max van € 200,-).

Deze actie is alleen geldig als je je inschrijft via onze link zoals hierboven genoemd en de opleiding Basis Leefstijlcoach of Assistent Fitnesstrainer & Beweegcoach met de STAP subsidie gaat volgen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met academy@benvitaal.nl of mail naar de club; judith@bodystyle-venlo.nl