logoz500x4003

Move2theBeat

Move2theBeat Dance & Fitness
Move2theBeat is een dans- sportschool en verzorgt groepslessen die toegankelijk zijn jong & oud. De nieuwe locatie van Move2theBeat bevindt zich onder in de danszaal van BodyStyle Blerick!

Lees verder voor meer informatie:

Wij vinden persoonlijke aandacht en kwaliteit heel erg belangrijk. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, leeftijden maken dus niks uit bij ons! Iedereen kan aan zijn of haar eigen doelen werken geheel op eigen niveau. Want wat is er nou belangrijker dan je goed voelen in je eigen lichaam.

VOORDELEN
• Eerste proefles is altijd gratis
• Geen inschrijfgeld
• Ruime keuze uit abonnementen
• Zelf kiezen wat je wilt doen, wanneer je het wilt doen.
• Je kan bij ons werken aan je conditie of spierversterking
• Gecertificeerde instructeurs

WORKSHOPS
Move2theBeat verzorgt al enkele jaren met veel plezier workshops voor alle leeftijden, zowel Zumba® Fitness, STRONG Nation® en Zumba® Kids & Kids junior! Denk hierbij aan scholen, binnen- en buitenevenementen, jongerencentrums etc. De workshop is een actieve workshop waarbij plezier en bewegen centraal staan. De workshops die gegeven worden zijn toegankelijk voor iedereen en zijn voor alle niveaus uitdagend.

VRAGEN & ALGEMENE GEGEVENS
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons! Voor roosters en meer informatie over Move2theBeat verwijzen wij u graag door naar onze website www.move2thebeat.nl
Contactpersoon: Aysa Faraji
Bezoekadres: Witherenstraat 1, 5921 GA Blerick
Website: www.move2thebeat.nl
E-mail: info@move2thebeat.nl
Tel: +31 6-83560131

move2thebeat2

Wil je graag een rondleiding, dat kan!
Bekijk onze 3d tour van BodyStyle venlo vanuit jouw luie stoel.