logoz500x4003

Het Gezonde Huis

Het Gezonde Huis is vanaf 1 juli 2023 gevestigd in de sportschool en dus voor jullie nog gemakkelijker toegankelijk dan aan de Roermondsestraat 86 waar we eerst zaten. We hebben twee behandelkamers op de begane grond. Op de deur van de behandelkamer hangt een poster van Het Gezonde Huis en naast de deur zie je een bordje met ons logo. Verder gaan we voor de groepslessen en revalidatietrainingen gebruik maken van de fitnessruimte en oefenzaal 1. Jullie zullen Lisan, Petra en mij dus wel vaker zien rondlopen!

OPENINGSACTIE: maandag 5 juli, woensdag 10 juli en vrijdag 14 juli is er bij Hanneke van 08:30-09:30 uur een GRATIS inloopuurtje. Dit kan ook telefonisch als je dat wilt. Ik zal je dan screenen om te bepalen bij welke therapeut je het beste terecht kunt met jouw specifieke klacht. Graag bij interesse aanmelden via de Whats-app: 06-21578968. Vol=vol.

De praktijk bestaat al 25 jaar en heeft de volgende disciplines in huis:

  • Fysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Oefentherapie Cesar
  • Psychosomatische Oefentherapie
  • Slaapoefentherapie
  • Medical Taping
  • Cupping
  • Groepslessen

Wij helpen je bij het voorkomen, verminderen of opheffen van lichamelijke en/of psychische klachten en zorgen ervoor dat je weer zo optimaal mogelijk kan bewegen en je goed voelt! Klachten kunnen ontstaan door verkeerde houding- en bewegingsgewoonten, overbelasting, trauma, aangeboren afwijkingen of bijvoorbeeld door stress. Het is heel belangrijk om de oorzaak van je klacht te onderzoeken en behandelen. Dan krijg je het beste behandelresultaat en is de kans op het terugkeren van de klacht het kleinst.

Je kunt bij ons terecht met en zonder verwijzing van huisarts of specialist. De therapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar. Als je geen aanvullende verzekering hebt, hanteren we particuliere tarieven en kun je per behandeling bij ons afrekenen.

Voor meer informatie over de verschillende therapieën en tarieven kun je terecht op onze website (www.hetgezondehuis.nl). Daar vind je alle informatie die je nodig hebt.

Huisregel: Indien de deur open is, loop gerust even binnen met vragen of om een afspraak te maken. Als de deur gesloten is dan alsjeblieft NIET STOREN. Dan zijn we aan het behandelen. Afspraak maken kan ook via de app of telefonisch via 06-25486447.

Gezonde en sportieve groet!

Lisan, Petra en Hanneke

HGH2
HGH