logoz500x4003

Groepslessen

Wat houden de groepslessen in?

Body Training.
- De Body Training is een ideale les voor mensen die net starten met fitness en mensen die hun hele lichaam willen onderhouden. Een les van een uur waarbij 30 minuten aan de lichamelijke conditie wordt gewerkt en 30 minuten worden er spierversterkende oefeningen gedaan. De les combineert aerobic passen met grondoefeningen.

Fitnesscircuit.
- Oefeningen op de fitnessapparaten onder begeleiding van een instructeur. Het hele lichaam wordt getraind, alle oefening worden gedaan op de fitnessapparaten. Deze groepsles is ideaal voor mensen die net gestart zijn met fitness en voor wie het sociale aspect ook heel belangrijk is. Er wordt nagepraat onder het genot van een kop koffie of thee.

Killer Body Workout.
- De Killer Body Workout is een heavy les en ideaal om je lichaam “strak” te krijgen. De les is intensief, er wordt gebruikt gemaakt van eigen lichaamsgewicht, barbells en veel oefeningen op de vloer. De benen, billen en Core staan centraal. Door de opzwepende muziek en de aansporende instructeur is dit een les waarbij je resultaten gaat behalen en zien.

Burn.
- De Burn les is een intensieve cardioles die ideaal is om calorieën te verbranden. Door het hoge tempo en de x-co buizen is zweten een garantie. De vrolijke muziek en onze positieve instructrice maken van deze les een feestje, waardoor de les van een uur voorbij schiet.

Cross Power.
- Wil je een full body workout op muziek, kom dan naar de Body Power. In deze groepsles wordt gewerkt met barbells (stangen). Het hele lichaam wordt getraind op het tempo van de muziek. De instructeur of instructrice zal je de hele les opzwepen en letten op houding en techniek. Na een uur weet je zeker dat je alles gegeven hebt!

Pilates
- Wil je aan je houding werken met meer stabiliteit in je Core, start dan met onze Pilates. De Pilatesles neemt je mee door een aantal oefeningen en houdingen waarbij je onderrug, je buik en het bekken centraal staan. Daarnaast wordt er bij iedere oefeningen aandacht besteed aan de ademhaling. Je versterkt je spieren en het resultaat zijn vertevigde spieren en een sterke core.

HITT
- Uitleg volgt.

FIT workout
- Uitleg volgt.

1 (17)
pexels-photo-12312