logoz500x4003

Fysiotherapeut

De fysiotherapeut is dé specialist op het gebied van het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan gewrichten, spieren, pezen en nog veel meer.

Fysiotherapiepraktijk Lynn’s FitSupport is er voor iedereen met een gezondheidsprobleem. Het streven is om cliënten zo te begeleiden dat hun klachten zullen afnemen en hun kwaliteit van leven zal toenemen. Dit wordt bereikt door het actief en passief behandelen van de klacht(en) met behulp van massage, oefentherapie, taping, etc. Een andere belangrijke taak van de fysiotherapeut is het geven van voorlichting en advies op maat: ‘’Ik vind het belangrijk dat cliënten zelf met hun klacht leren omgaan en leren luisteren naar hun lichaam. Op deze manier kunnen de klachten verminderen en in de toekomst zelfs voorkomen worden.’’

Binnen de praktijk staat de cliënt centraal en worden snelle patiëntenzorg, kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit voorop gesteld. Hierbij blijft vriendelijkheid en een vertrouwelijke wijze van omgang met de patiënt natuurlijk vanzelfsprekend.

Contact
Lynn’s FitSupport
BodyStyle HealthCentre
Tegelseweg 59, 5912 BB Venlo

Telefoon: 06-22125879
Email: info@lynnsfitsupport.nl
Website: www.lynnsfitsupport.nl
Facebook: Lynn’s FitSupport

Header-website-transparant-best
fysiotherapie-fysiotherapiedeburen-1280