logoz500x4003

Sanna Icks-Gezondheidspraktijk Jing Luó

Wij zijn Sanna Icks en Michel Hekkens, bevoegd en erkend acupuncturisten en shiatsu therapeuten. Sanna heeft ook gewerkt bij een Chinese arts in Den Bosch, als acupuncturist. Wij hebben onze eigen praktijk, Gezondheidspraktijk Jing Luó, in Venlo, bij Bodystyle HealthCentre. Iedereen is welkom! Ook niet-leden.
Ik houd me bezig met het voorkomen (preventief) van klachten en het herstel en behoud van gezondheid en welzijn. Door middel van acupunctuur en/of shiatsu therapie wordt, de vaak verstoorde (biochemische) balans, zover mogelijk hersteld. Waardoor stap voor stap, vermindering van pijn, een energieker en fitter staat en een verhoogde weerstand ontstaat. Kortom geestelijk en lichamelijk gezonder en sterker!
Een van de voordelen is dat acupunctuur en shiatsu therapie een natuurlijke geneeswijze zijn (zonder bijwerkingen of toevoegingen) en het lichaam gestimuleerd wordt om zélf de klacht op te lossen.
Acupunctuur is amper voelbaar en werkt juist ontspannend en doeltreffend. Shiatsu therapie is oosterse manuele (=handen) therapie en staat qua niveau gelijk aan fysiotherapie.
Klachten die behandeld kunnen worden zijn o.a. : acute klachten (zoals blessure, door de rug gaan, vallen), chronische aandoeningen (zoals IBS, CVS, fibromyalgie of een combinatie), stress gerelateerde klachten(zoals depressie angst, slaapproblemen, burn out), pijnklachten(zowel acuut als chronisch en zowel spier-, pees-, orgaan-, gewrichts- en neurologische pijn). Als uw klacht hier niet bij staat: neem gewoon even contact op!

Wij zijn gespecialiseerd in klassieke- en moderne acupunctuur. Dit laatste, is acupunctuur volgens nieuwe westers medische inzichten over de Chinese geneeswijze. Wij hebben van Dr. Richard Tefu Tan persoonlijk les gehad in de unieke Dr. Tan’s Balance Method. Wij houden ook letterlijk en figuurlijk de vinger aan de pols met de Medische Pols Diagnose.

Sanna Icks is aangesloten bij de beroepsorganisatie Zhong en KAB.
Acupunctuur en Shiatsu Therapie worden erkend en vergoed door uw zorgverzekeraar bij een aanvullend pakket. (Geen aftrek eigen bijdrage en geen verwijzing nodig.)

Alleen op afspraak.

Nieuws, tips en evenementen kunt u volgen op
Facebook: https://www.facebook.com/AcupunctuurShiatsupraktijk.JingLuo/

Kijk eens op onze website voor meer informatie! En voor vrijblijvende informatie en/of een afspraak:

Telefoon: +31-6-42588211
E-mail: sannatcm@gmail.com
Website: www.venlo-therapie.nl
Facebook: AcupunctuurShiatsupraktijk.JingLuo

jing luo logo acu.shiatsu
acupuncture-1698832_1920